Dagens forløb
Startside Op Inviterede gæster Kørselsvejledning

 

Startside
Op
Inviterede gæster
Kørselsvejledning

 

 

 

Der bliver fuld tryk på lige fra morgenen af, for os i hvert fald. Gitte skal til frisør, sminkes og klædes på. Det tager alt sammen tid. Leif skal også have striglet manken, og have nogle nye klude på. 

Forhåbentlig møder Gitte op i kirken kl. 13:30. Brudebuketten som Gitte bærer er lavet af hendes far, som også følger Gitte op ad gulvet. Ja, det var vores håb til det sidste og Jørgen var fuldt opsat til dette. Desværre ville skæbne noget andet, men Jørgen var med i forberedelserne og fulgte Gitte på en anden måde denne dag. Camilla og Ninna er brudepiger og Frederik er brudesvend.

              

Når vielsen er færdig skal der tages billeder af brudeparret i kirken og i den omkringliggende natur. Vi håber på, at vejret er rigtigt godt denne dag, så vi kan få nogle gode udendørs billeder. Fotograf Brian Jensen fra Blitz 77 http://www.blitz77.dk .  

Vi skulle gerne ankomme til Vissenbjerg Storkro http://www.leisuregroup.dk/indexstorkro.htm ca. kl. 16:00. 

Mens I venter på brudeparret på Vissenbjerg Storkro serveres der lidt kaffe/te, øl og vand med lidt mundgodter til. Efterfølgende må vi se om vi kan få tiden til at gå med snak osv. indtil det bliver spisetid.

Vi regner med at kalde folk til bords kl. 17:30 så spisning kan starte kl. 18:00. Menuen er følgende:

            Ha, ha den må i vente på.

Bryllupskørslen til og fra kirke står Fyens Limousine Service for http://home0.inet.tele.dk/limousin/ . Det er dog ikke en limousine der ruller denne dag, men derimod en gammel Chevrolet fra 1930, der er nyrenoveret for 2 år siden. 

Musikken klarer Jørn Vind http://www.vindmusik.subnet.dk/ som vi glæder os meget til at høre. Han kan sætte gang i festen, men det regner vi nu også med at I som gæster kan klare.

Bryllupskagen skæres for, når vi er nået gennem middagen og bryllupsvalsen. Bryllupskagen kreeres af vores venner, bagerparret Karina & Peder.

Vi ved ikke hvornår festen slutter, men vi regner med at musikken slukker og lukker kl. 01:00, hvorefter der er natmad med øl og vand.

Diverse info:

Vi vil sætte stor pris på hvis I tager nogle "gode" billeder, som vi efterfølgende kan få lavet genbestillinger af. Der vil også være engangskameraer, så I kan fange stemningen ved bordet.